معاون فنی و هماهنگی بازسازی و بازتوانی ضمن تشکر از برگزاری این نشست، بر لزوم شکلگیری ارتباط بیشتر بدنه کارشناسی در سطوح مختلف مدیریت بحران تأکید نمود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت بحران کشور؛ نژاد جهانی معاون فنی و هماهنگی بازسازی و بازتوانی ادامه داد: سه حوزه دفتر بیمه و ارزیابی خسارت، دفتر هماهنگی امور بازسازی و بازتوانی و دفتر هماهنگی فنی و مقاومسازی در معاونت فنی و هماهنگی بازسازی و بازتوانی مشغول به کار هستند و آمار و برنامههای هر دفتر را به تفصیلی بررسی نمود.
نژادجهانی با اشاره به محدودیتهای بودجهای گفت: ما مسئول مدیریت بحران هستیم و باید نسبت به کار تخصصی خود تعصب داشته باشیم و این کار را با اسناد معتبر ارائه دهیم. باید مستندسازی به شکل مناسبی انجام شود تا در آینده، فرایند مستندسازی، گزارشدهی، گزارش ثانویه، ارزیابی خسارت، گزارش سهماهه و ... مشخص گردد.
وی در ادامه به گزارش راهاندازی مرکز کنترل و مدیریت مخاطرات طبیعی کشور، مراکز مدیریت و کنترل حوادث در استانها، پایگاههای چندمنظوره مدیریت بحران پرداخت. سپس روند مقاومسازی مدارس را تشریح و بر توجه به موضوعات بافت فرسوده شهری و روستایی تأکید نمود.
معاون فنی و هماهنگی بازسازی و بازتوانی سپس به تشریح اقدامات دفتر هماهنگی فنی و مقاومسازی پرداخت و در این زمینه به نظارت فنی بر روند عملیات اجرایی پروژههای مرتبط با مخاطرات طبیعی در استانها، علتیابی خسارات و آسیبهای وارده به ساختمانها و تأسیسات زیربنایی عمومی و دولتی ناشی از وقوع مخاطرات طبیعی و تهیه گزارشات فنی، اخذ گزارش از روند پیشرفت طرحهای مقاومسازی و بهسازی بافتهای فرسوده شهری و روستایی و تحلیل و ارزیابی آن اشاره نمود.
وی در پایان به موضوع اعتبارات مدیریت بحران و بررسی برخی مواد قانون مدیریت بحران کشور پرداخت و بر تشکیل نشستهای هماهنگی تأکید نمود.